Register
Inloggen

JURIDISCHE INFORMATIE

BEELDRECHT

Alle rechten op het gebruik van teksten, afbeeldingen, logo's, animaties, video's, geluiden en afbeeldingen, alsmede het beschikbaar maken daarvan op de internetpagina's zijn gereserveerd voor DPI. Dit wordt beschermd door het auteursrecht en royalty's.

Zij mogen niet worden gebruikt, gekopieerd, gewijzigd of gedistribueerd door derden, tenzij anders aangegeven door ons.


LEGALITEITEN

De pagina's van de online verkoop van D.P.I. zijn met de grootste zorg vastgesteld.

DPI wil duidelijk stellen dat alle informatie betreffende de technische informatie, het gebruik, beschikbaarheid, prijs en betaling, etc. slechts indicatief is.

Gebruik dan, om welke reden dan ook, de website WWW.DENTALPROMOTION.NL niet als bindend contractuele relatie tussen de gebruiker en DPI..

Het bedrijf wijst daarom alle aansprakelijkheid van DPI af met betrekking tot de nauwkeurigheid en juistheid van de verstrekte informatie op de pagina's van de website.

DPI is niet gebonden aan de directe of indirecte gebruik van webpagina's.

DPI wil graag verduidelijken dat de aanwezigheid van links naar andere pagina's niet kan worden beschouwd als een validatie van deze pagina's en documenten of informatie vermeld op deze pagina's.

DPI behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment de inhoud of de presentatie van webpagina’s aan te passen en/of te wijzigen.

DPI wil verduidelijken dat de artikelen op de website items zijn die beschikbaar zijn voor verkoop. De levertijd varieert afhankelijk van het seizoen en de voorraad status.

De aangegeven prijzen zijn indicatief. DPI bevestigd vóór het opslaan van de bestelling aan de aanvrager de levertijd en prijs. Deze moet de aanvrager vervolgens bevestigen door zijn akkoord te geven. Hierna wordt de bestelling geregistreerd.

Indien de aanvrager weigert de overeenkomst te bevestigen en hij al een betaling gedaan heeft, zal het worden teruggestort op het eerste verzoek.

Wanneer DPI de bestelling met een wijziging registreert en verstuurt, zonder kennisgeving aan de aanvrager wordt door DPI de kosten zoals aanvaardt zoals ze vermeld staan op de website.

Sluiten