Register
Inloggen

OVER ONS

Beste tandartsen, dokters en assistenten,

Beste klanten, beste dokters, beste assistenten,

Net als u worden wij geconfronteerd met constante veranderingen.
Om de beste service - kwaliteit te garanderen en u het hele jaar door de beste tarieven te kunnen aanbieden, doen we inspanningen op volgende gebieden:

  • Voor zowel de opvolging van uw aankopen als toelichting omtrent de laatste nieuwigheden, voor uitleg en advies, kan u terecht bij één van onze vertegenwoordigers. Voor equipement en praktijkinrichting kan u beroep doen op ons technisch team dat hierin gespecialiseerd is.

  • een goede samenwerking met de 110 fabrikanten die in onze catalogus opgenomen zijn.


Notre équipe
Notre équipe

2 doelstellingen:

1. U de beste aankoopvoorwaarden in Europa aanbieden.

Dit is mogelijk dankzij uw vertrouwen en loyaliteit en onze uitbreiding in verschillende Europese landen. Meer dan 18.000 tandartspraktijken plaatsen bij ons bestellingen in Belgie, Nederland, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.

2. U het hele jaar door laten genieten van onze aanbiedingen en opleidingen rond verschillende thema's: Endo, Profylaxe, Restauratie.... binnen uw regio.

Dit jaar is een belangrijk keerpunt voor het merk SEPTALINE.We vergroten het assortiment waardoor u kan genieten van meer referenties en meer besparingen bij uw aankopen!
Voor het realiseren van deze producten werken we samen met erkende fabrikanten waardoor we een hoge kwaliteit kunnen aanbieden tegen zeer competitieve prijzen.De producten worden voor het merendeel geproduceerd in Europa en daar zijn we erg trots op. Elk van deze producten worden getest door tandartsen alvorens we ze op de markt brengen.Ook worden ze geregistreerd door gezondheidsorganisaties en voldoen ze aan de strengste normen van de Europese markt.

Het merk Septaline, met meer dan 450 referenties, wordt al in heel wat tandartspraktijken gebruikt.

Om uw aankopen te vergemakkelijken hebben we een handige en gedetailleerde catalogi ontworpen.

U vindt de goederen terug per rubriek en bij elk product vindt u een korte beschrijving. 

Onze catalogi worden steeds aangevuld met de laatste nieuwigheden van de fabrikanten.

Aarzel zeker niet om uw Septaline of DPI catalogus aan te vragen bij uw vertegenwoordiger of bij ons op kantoor.

Om u van alle nodige informatie te voorzien komt ons team van meer dan 10 vertegenwoordigers graag bij u langs, op afspraak.

Wij bedanken u voor uw vertrouwen!

Sluiten